Low-Carbon Lighting & Technology CO., Ltd

Low-Carbon Lighting & Technology CO., Ltd

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Grote Markt: West-Europa
Oost-Europa
Oceanië
Merken: Low-Carbon (LCB)
Jaarlijkse omzet: US$ 980 million - US$ 1100 million
Opgericht Jaar: 2009
Export pct: 90% - 100%
Beschrijving bedrijf
 

  Van de Foshan is Low-Carbon Verlichting & Technologie Co., Ltd (vroeger als Low-Carbon de Verlichting & de Technologieco. van DongGuan, Ltd wordt bekend) een professionele High-tech onderneming gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkelings, productie en marketing LEIDENE verlichtingsproducten dat. Wiens totale floorage 8000 vierkante meters en meer dan 200 personeelsleden is, bezitten sterk R&D-team dat uit de ervaren LEIDENE verlichtingsingenieurs en de deskundigen de de bedrijf constant doorbraak en innovatie op het gebied van LEIDENE verlichting bestaat.

 

  De producten van het bedrijf behandelen LEIDENE commerciële verlichting, LEIDENE industriële verlichting, LEIDENE Hotelverlichting en intelligente het huishoudenverlichting van .ED, die overgegaan Ce, ROHS, FCC, c-Tik, SAA, PSE, de certificatie van de energiester, en uitgevoerd hoog volume tot meer dan dertig landen en gebieden zoals Europa en de Verenigde Staten, Australië, Japan en Zuidoost-Azië zijn. Lanceer zuivere en gezonde met succes LEIDENE lampen in 2014, die in LEIDENE de industrierichting leiden.

 

  Het bedrijf werkt strikt overeenkomstig ISO9001: de verrichting van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2008, en met de uitstekende producten en de superieure dienst, wordt een benoemde leverancier voor wereld top 500 ondernemingen zoals KFC, Carrefour, Luchtbus, die Low-Carbon een globale strategische partner en een leverancier met hen voor geleide verlichting was, die onze krachtige sterkte zal vertonen.

 

  Low-Carbon 50 miljoen had geïnvesteerd, behandelend een gebied van 40,000sqm van de Productie van Basis in Jiangxi-provincie (eerste fase) onlangs formeel gezet in gebruik, daar 2 productiebasis in Guangdong en Jiangxi gehad.

 

  Met ontzag en godvruchtigheid van het leven en de gezondheid, heeft ons team zuiver en gezond licht met grote concentratie onderzocht en ontwikkeld. In de toekomst, zullen wij inspanningen blijven leveren om de gebruikersvereisten te onderzoeken, energy-saving, milieubescherming, gezondheid als opdracht te nemen en klanten meer waarde togerther met het universitaire instituut van Sun Yat-sen van halfgeleiderverlichting te geven.

Dit is onze eeuwige achtervolging.

 

Low-Carbon Lighting & Technology CO., Ltd

 
Certificaat
Standaard:SAA
Aantal:
Uitgiftedatum:2016-05-31
Vervaldatum:
Scope / Range:led tube light
Uitgegeven door:
Standaard:SAA
Aantal:
Uitgiftedatum:2016-05-31
Vervaldatum:
Scope / Range:led tube light
Uitgegeven door:
Oproepen ons
Contactleverancier
Veranderingstaal